søndag den 5. december 2010

Home - Sweet home!

Det har været en helt utrolig uge! 3 dage i sommerhus med nogle dejlige venner, lige hjemme og vende og på kursus hos den fantastiske Marapytta - og så lige 4 dage i Berlin, hvor vi så havde valgt at køre både ned og hjem på dage med massive mængder sne. Vel hjemme denne søndag aften, er man bare MÆT af oplevelser og en anelse træt ved tanken om, at det imorgen hedder ARBEJDE - for første gang i næsten 10 måneder! Men hvor har det været skønne 10 måneder - det må jeg huske på imorgen, når hverdagen melder sin ankomst for fulde gardiner.

Og nu er man fyldt af oplevelser, og jeg vil så gerne dele dem med jer. Det må komme i små bidder, for der er så meget. Mens jeg har været væk, har jeg vundet ikke mindre end TO give aways - hvor heldig kan man være? Et lækkert armbånd fra Sysletrolden og et fantastisk billede fra Jane. Tusind tak til jer begge for de pakker, der snart vil lande i min postkasse. I får lige her et kig på de fine ting:



Og så skal I se mine indkøb fra Frau Tulpe, vi skal have fundet nogle deltagere til pakkelegen (Kom nu - det er ikke farligt :-) ), i skal se lidt billeder fra Berlin, min første kreation a la Marapytta og og og ... der er så meget godt på vej. 

God søndag aften til jer alle sammen. 

2 kommentarer:

  1. God kveld! Høres ut som om du har hatt en riktig fin tur til storbyen.
    Og nå er det tilbake til hverdagens sysler igjen. Ha en riktig fin uke på jobb og ellers:)

    SvarSlet
  2. Jeg har skrevet en kommentar i dit tidligere indlæg.. jeg vil gerne være med hvis der er plads i pakkelegen..

    KH
    Berit

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...